For Excellence in Teaching

Šta dobijate školovanjem na TeachingAcademy?

Na TeachingAcademy dobijate veštine, znanja i resurse koje odmah možete primeniti u svojoj praksi, a sertifikati i diplome koje zaslužite garantovaće vašu stručnost i najzahtevnijim poslodavcima.

U vezi sa tim, postoji 11 razloga zbog kojih je školovanje na TeachingAcademy odličan izbor za osobu koja se nalazi u vašoj poziciji.

1. Profesionalno usavršavanje po Cambridge programu: znanje koje će vas učiniti drugačijim od ostalih nastavnika

Posao nastavnika ima veliku važnost i potrebno je stalno nadograđivati znanja i veštine kako biste ostali relevantni. Metodi i tehnike koji se koriste u nastavi svakodnevno se unapređuju i postaju sve efikasniji.

NEW Prof_Dev_Centre logoVi imate priliku da se usavršavate po najnaprednijim Cambridge profesionalnim programima i budete u toku sa savremenim dostignućima iz oblasti pedagogije.

Nastavnici koji se redovno usavršavaju na Cambridge programima TeachingAcademy imaju priliku da nadograđuju svoja znanja na pravi način i koriste najpouzdanije izvore i literaturu. Budite i vi jedan od njih.

2. Kvaliteti koji donose bolje zaposlenje i veću zaradu

Umorni ste od rada u školi čija uprava ne ceni vaše napore i kvalitete? Voleli biste da budete u poziciji da na razgovoru za posao vi intervjuišete poslodavca i proveravate da li on može da ispuni vaša očekivanja, a ne obrnuto što je najčešće slučaj?

Obezbedite sebi luksuz biranja poslodavca, škole i kolektiva u kom želite da radite.

Prestiž koji će vam dati Cambridge diploma ne može da se poredi ni sa jednim drugim usavršavanjem koje je dostupno na ovim prostorima. Zbog toga ćete konačno moći da pronađete nov posao koji odgovara vašim željama i srazmeran je kvalitetu koji imate.

3. Sticanje prestižnih Cambridge diploma i sertifikata koji će poboljšati vaš status u stručnoj javnosti

Koliko poznajete nastavnika sa zvaničnim Cambridge sertifikatima i diplomama koji su nezaposleni ili nezadovoljni poslom koji imaju? U pravu ste, nema ih. Razlog za to nije samo ugled koji nose nazivi ovih priznanja već i znanje koje oni potvrđuju.

Zbog toga vam TeachingAcademy daje priliku da i vi postanete jedan od najboljih i to dokažete svakome ko se zainteresuje za vašu biografiju, a iz iskustva vam možemo reći da će takvih biti sve više nakon što steknete svoje prve sertifikate i diplome.

4. Korišćenje savremene tehnologije za učenje

IMG_0048_6_8 (1)Na TeachingAcademy imate priliku da naučite kako da primenite savremenu tehnologiju u nastavi, kao i da usmerite svoje učenike da pravilno koriste tehnološka dostignuća u svakodnevnom životu, posebno prilikom učenja i istraživanja.

Da biste svoje znanje iz ove oblasti doveli do najvišeg nivoa, usavršavanje na TeachingAcademy nudi vam mogućnost da i sami stičete znanja i unapređujete veštine koristeći najsavremeniju tehnologiju današnjice.

Posebna pogodnost koju imaju svi polaznici TeachingAcademy je dostupnost DL platforme. Kako bi učenje bilo efikasnije, a sticanje sertifikata postalo deo svakodnevne rutine koja ne predstavlja opterećenje, putem ove platforme omogućeno vam je učenje na daljinu.

To znači da ćete slušati predavanja, rešavati zadatke i konsultovati literaturu u bilo kom trenutku, na svom kompjuteru, telefonu ili tablet uređaju. Drugim rečima, moći ćete da organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara.

5. Najbolji rezultati za najkraće vreme

Program TeachingAcademy je intenzivan.

Za samo 120 sati raspoređenih na 4 meseca kontinuirane obuke možete da zaslužite Cambridge sertifikat, a ako u svoju edukaciju uložite 360 sati raspoređenih na 12 meseci, steći ćete najprestižniju Cambridge diplomu koja će vas uvesti u svet pedagoške elite i dati vam jedinstvenu prednost prilikom apliciranja za posao u obrazovnim institucijama širom sveta.

Kako je moguće ovako brzo usavršavanje?

Postoji objašnjenje: za savladavanje novih znanja i veština na TeachingAcademy primenjujemo proces arhitektura saznanja, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. To ne znači da nećete morati da učite, već da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje je ranije bilo potrebno tri do četiri godine.

6. Eminentni predavači koji su i sami lideri u obrazovanju

Tim predavača na TeachingAcademy sastoji se od stručnjaka koji predstavljaju lidere u obrazovanju i drugim bliskim oblastima. To su edukatori koji su rad u državnim školama ostavili daleko iza sebe i formirali svoju karijeru u najprestižnijim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Među profesorima se nalaze i doktori nauka, magistri, a mnogi od njih nagrađivani su za svoj rad i doprinos tokom karijere bogate iskustvima. Oni su tu za vas, kako bi vas usmerili i podelili sa vama svoja znanja, iskustva, ideje i vizije.

Iskoristite ove ljude.

7. Znanja i veštine za kvalitetniji, kreativniji i napredniji rad sa učenicima

Teacher with student girl writing assignmentSvet bi bio bolje mesto kada bi svi nastavnici bili kao vi i imali želju da se usavršavaju, jer samim tim povećaju kvalitet obrazovanja svojih učenika. Kada nastavnik radi na sebi, on ne ulaže samo u svoju već i u budućnost učenika za koje predstavlja uzor i veoma značajnu figuru.

A da li biste voleli da realizujete sve ideje koje imate?

TeachingAcademy je mesto na kom ćete pronaći znanje, ali i upotrebiti svoju kreativnost. Naučićete kako da realizujete originalne ideje koje imate. Različiti alati koje budete stekli otvoriće nove mogućnosti da se vaša kreativnost izrazi, a to će se odraziti i na produktivnost vaših učenika.

Uradite nešto dobro za njih, ali i za sebe u isto vreme.

8. Nepresušan izvor novih profesionalnih znanja i veština za svakog nastavnika

Usavršavanje i učenje nikada ne prestaje. Ono što čini jednu od najvažnijih karakteristika TeachingAcademy jeste to što svojim polaznicima pruža potpunu slobodu izbora programa bez obzira na prethodna usavršavanja.

To znači, da nakon jednog završenog progama, možete izabrati bilo koji profesionalni program koji vas interesuje, bez obzira na to da li se radi o Cambridge programu ili nekom od profesionalnih kurseva, radionica ili seminara.

Sami formirate svoju bazu usko-stručnih znanja i time postajete nezamenljivi ne samo školi u kojoj radite, već mnogo šire.

9. Stručni seminari koji će vam pomoći da postanete najbolji kandidat za posao vaših snovaccd2

U okviru obrazovnog sistema kom pripada TeachingAcademy postoji i Centar za razvoj karijere, koji vam pomaže da donosite najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. On vam omogućava da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima, unapredite svoju biografiju i usavršavate se.

Nekoliko puta mesečno, CCD subotom organizuje seminare na kojima govore najveći stručnjaci iz oblasti nadogradnje ličnih i profesionalnih veština. Oni će vam, kroz zanimljive primere iz prakse, preneti znanja i dati vam savete za uspeh u karijeri.

Ukoliko već znate gde biste želeli da radite, Centar za razvoj karijere ima razgranatu mrežu partnera sa kojima vas može spojiti. Jedan od načina da stupite u direktan kontakt sa najpoželjnijim poslodavcima su i mnogobrojni sajmovi zapošljavanja u regionu na kojima učestvujemo.

Uz to, na raspolaganju vam je i niz interaktivnih radionica za traženje posla, koje ća vam pomoći da napišete odličan CV i portfolio, da se pripremite za intervju, smanjite tremu i nastupite samouvereno.

10. 18 mesečnih pretplata na LINKeduTV

linkTV_Želimo da vam profesionalno usavršavanje na TeachingAcademy bude što zanimljivije. Što praktičnije. I što korisnije.

Polaznici TeachingAcademy dobijaju pretplatu tokom 18 meseci na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. Na taj način, uz školovanje na TeachingAcademy, potpuno besplatno, dobijate i bogate sadržaje ove online televizije u vrednosti od 525 evra.

U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje usavršavanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete naučiti i mnogo korisnih stvari koje će vas inspirisati i kada su vaša predavanja u pitanju.

Od emisija koje će proširiti vaše opšte znanje i dati vam ideje kako da ih iskoristite u nastavi, preko kratkih video-tutorijala koji će vam dati kratka i brza objašnjenja i rešenja najrazličitijih problema, pa sve do predavanja eminentnih stručnjaka o uskostručnim temama njihovog istraživanja. Takođe, možete i da šaljete svoje materijale ili predloge šta želite da vidite na LINKeduTV-u. I na sve to dobijate 18 mesečnih pretplata.

Iskoristite pretplatu da se dobro zabavite učeći i da uživate u jedinstvenom obrazovnom programu na ovim prostorima.

11. Napredno i uže stručno znanje engleskog jezika

Postoji mnogo razloga iz kojih je stručno znanje engleskog jezika važno da biste mogli da napredujete u karijeri. Ovo su 3 najvažnija:

  1. Cambridge Setifikati i diplome
    Kako biste bili u mogućnosti da upišete prestižne Cambridge profesionalne programe, potrebno je da imate znanje engleskog jezika na nivou B2 CEFR skale. Kao pripremu za Cambridge programe, TeachingAcademy obezbedila vam je kurseve stručnog engleskog jezika, koji će vam omogućiti da dostignete potreban nivo znanja.
  2. Bilingvalna nastava
    Da biste napredovali u svojoj karijeri i zaposlili se u nekoj od vrhunskih obrazovnih ustanova koje rade po bilingvalnom planu i programu, potrebno je da svoj engleski dovedete do visokog nivoa. Uz to, potrebno je da savladate veštine i steknete diplomu za nastavnike na bilingvalnim programima. I jedno i drugo znanje pronaći ćete na TeachingAcademy.
  3. Lični portfolio na engleskom jeziku za posao u inostranstvu
    Ukoliko želite da posao nastavnika pronađete u inostranstvu, neophodno je da kreirate izvanredan portfolio na engleskom jeziku. TeachingAcademy vam dvostruko pomaže u tome: imate mogućnost da postepeno usavršavate engleski jezik na programima koji su odvojeni po nivoima, a dobićete i stručnu pomoć pri izradi portfolia.
Savremena gimnazija

Upis za 2016/17. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »