For Excellence in Teaching

Izaberite program i započnite svoju misiju podizanja kvaliteta obrazovanja!

Proširite svoje znanje i ovladajte savremenim metodama koje koriste eminentni profesori i nastavnici širom sveta.

Svaki nastavnik je drugačiji i na osnovu sopstvenih iskustava i interesovanja daje oblik predmetu koji predaje. Njegov lični pristup je jedan od odlučujućih elemenata kada je reč o motivaciji učenika. Međutim, važno je da i nastavnik bude motivisan – za rad sa učenicima, saradnju sa roditeljima i kolegama, i što je najvažnije, za stručno usavršavanje.

Usavršavanje svakog nastavnika zavisi od iskustva, pristupa i ličnih stavova. Odaberite onaj program koji će vam u ovom trenutku dati ono što vam je potrebno da unapredite svoje kompetencije, a nakon toga možete i da nastavite nadograđivanje svojih veština i znanja na ostalim programima koje nudi TeachingAcademy.

Cambridge programi

Pred vama su 4 Cambridge programa koji vam garantuju ne samo znanje, već i profesionalni ugled. Kembridž programi su namenjeni svim nastavnicima, bez obzira na predmete i uzrasne kategorije kojima predaju. Izaberite onaj koji najviše odgovara vašem iskustvu, željama, interesovanjima i potrebama.Untitled design (6)

Cambridge programi:

Programi za profesionalno usavršavanje

Ukoliko želite da usmerite svoje znanje i steknete veštine po pitanju usko definisane teme ili predavačke problematike, izaberite neke od profesionalnih kurseva, radionica i seminara koje možete pretražiti ovde».

Ovi programi stvoreni su za profesore koji rade samoevaluaciju, znaju na kojim veštinama treba raditi i imaju jasan cilj. Naš tim će vam pomoći da te ciljeve ostvarite.

Interesuje vas tema koju trenutno nemamo u ponudi?

Ako tražite neku temu, a mi je nemamo u ponudi, pozivamo vas da nam je predložite! Otvoreni smo za sve vaše predloge i daćemo sve od sebe da organizujemo programe koji vas zanimaju. Predložite temu ovde»

Imali smo u vidu i to da kao nastavnik imate mnogo obaveza i zbog toga vam izlazimo u susret po pitanju termina predavanja i ispita. Takođe, svi polaznici imaju pristup jedinstvenoj DL platformi putem koje vam je obezbeđeno učenje na daljinu. Više o DL platformi saznajte ovde»

Za predane nastavnike ne postoje prepreke! Prijavite se odmah, obogatite svoje iskustvo i promenite svoj život!

Savremena gimnazija

Upis za 2016/17. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »