For Excellence in Teaching

O osnivaču

TeachingAcademy, škola specijalizovana za usavršavanje zaposlenih u obrazovanju i vaspitanju, akreditovana od strane Odeljenja za međunarodne ispite Cambridge University, organizacioni je deo LINK group kompanije, koja posluje od 1998. godine.

Kao vodeća regionalana kompanija iz oblasti edukacije u različitim sferama od informacionalnih tehnologija, biznisa, projektovanja i implementacije informacionih sistema, elektoronskog poslovanja na internetu i edukativnih softvera, do obrazovnih ustanova za učenike osnovnih i srednjih škola, LINK group je prisutna u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Ukrajini. Pokrivenost tržišta obuhvata celokupno područje jugoistočne Evrope, uključujući i Sloveniju.

TA_banner (1)

LINK group prvenstveno čine obrazovne institucije BusinessAcademy i ITAcademy u Beogradu, Sarajevu i Banja Luci, TeachingAcademy,Visoka škola za informacione tehnologije ITSSrednja škola za informacione tehnologije ITHS, Savremena gimnazija koje se nalaze u Beogradu i LINK Academy i BusinessAcademy koje posluju u Rumuniji, kao i LINK Academy u Ukrajini. Takođe, prisutno je odeljenje za razvoj, planiranje i održavanje softvera Softlink kao i servis za učenje preko interneta Link-eLearning.

Lider u jugoistočnoj Evropi

LINK group je lider ovog dela Evrope u razvoju softvera za učenje na daljinu putem interneta – Distance Learning System i svetski pionir u razvoju adaptivnih sistema za usavršavanje na daljinu.

Potvrda ugleda, profesionalnosti i kvaliteta LINK groupa najviše se ogleda u dugogodišnjoj saradnji i partnerstvu sa brojnim najuglednijim međunarodnim organizacijama i institucijama, kao što su: Microsoft, Cambridge University, Adobe, ECDL, Pearson Vue, IQN, Privredna komora Srbije, i mnogim drugim. Cilj ulaska u mrežu institucija i organizacija je, pre svega, podizanje kvaliteta rada i pružanje polaznicima sertifikata svetskog kredibiliteta.

Isticanje na osnovu kredibiliteta

Naši studenti u svojoj biografiji poseduju Cambridge, Google, Adobe, i Microsoft sertifikate, koji ih izdvajaju u pogledu znanja, kompetencija i prestiža i daju im jedinstvenu prednost. Svoje obrazovanje su stekli u najsavremenije opremljenim multimedijalnim učionicama ili putem napredne DL platfome, koja je odgovor na svetski trend da je proces učenja nezavistan od fizičkog prostora.

Posvećeni smo konceptu permanentnog obrazovanja, koji počiva na ideji da je učenje doživotan, bilo formalan, bilo neformalan proces.

Savremena gimnazija

Upis za 2016/17. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »