For Excellence in Teaching

Kome je namenjena TeachingAcademy?

Niste sigurni da li TeachingAcademy nudi pravo usavršavanje za vas? Ukoliko želite da pronađete bolji posao u zemlji ili inostranstvu, steknete vredna znanja, veštine i kontakte, unapredite kvalitet svojih časova i zaslužite prestižne Cambridge setifikate, TeachingAcademy je pravo mesto za vas.

Za sve koji žele bolji posao

3826_bahasa_tubuh_salah_wawancara_kerja_gagalNajprestižnije škole biraju samo najbolje profesore i nastavnike, jer tako ulažu u obrazovanje svojih učenika, a samim tim i u svoj ugled. Investirajte u sebe i pokažite da možete da budete jedan od najboljih.

Na taj način ćete povećati svoju konkurentnost na tržištu rada i moći ćete da se zaposlite u najboljim školama u kojima ćete i zarađivati više.

Sa Cambridge diplomom moći ćete da se zaposlite u internacionalnim, Cambridge, bilingvalnim i drugim školama koje primenjuju savremene metode i najnoviju tehnologiju u nastavi.

Profesori koji mogu da se pohvale ovakvim dokazom svoje stručnosti cenjeni su među kolegama, a kada i vi budete stekli Cambridge diplomu, videćete da će ona predstavljati prekretnicu u vašoj karijeri.

Za sve koji žele da budu bolji, posvećeni i omiljeni profesori

feature-550x367Da li se sećate prvih predavanja koja ste održali svojim učenicima i studentima? Obnovite taj entuzijazam i strast prema podučavanju i ponovo probudite sopstvenu motivaciju da prenosite znanje.

Ukoliko je ovo vaša želja, predlažemo da izaberete Teaching and Learning program koji će promeniti vaše poglede na edukaciju i učiniti da budete omiljeni među učenicima.

Svaki nastavnik ima metode kojima se vodi, međutim, u okviru Cambridge programa možete naučiti kako da stvorite sistem metoda koje ćete menjati u zavisnosti od situacije.

Drugim rečima, imaćete kontrolu nad situacijom u svakom trenutku, a u isto vreme ćete moći da motivišete svakog učenika da učestvuje. Postići ćete ono što svaki profesor priželjkuje: da imate zainteresovane učenike koji dolaze na vaša predavanja zato što žele, a ne zato što moraju.

Za sve koji žele posao u inostranstvu

Corpus_Christi_College_New_Court,_Cambridge,_UK_-_DiliffAko želite da pronađete posao u inostranstvu, Cambridge programi su pravo usavršavanje koje vam je potrebno.

Kao što znate, Cambridge diplome i sertifikati priznati su u celom svetu, a ugled ove institucije garantuje da posedujete znanja i veštine kojima mogu da se pohvale samo najugledniji profesori.

Svima koji žele da pronađu posao u inostranstvu savetujemo da izaberu Cambridge Bilingual Learners program koji predstavlja jedinstveno usavršavanje vođenja nastave na dva ili više jezika.

Ovaj princip je aktuelan u mnogim naprednim školama u svetu, i predstavljaće blistav momenat u vašem CV-ju.

Za sve koji žele da naprave promenu

Education-teechmeets-BannerKao što znate, 21. vek predstavlja prekretnicu u obrazovanju. Najrazvijenije zemlje su već uvele reforme koje će uskoro slediti škole iz celog sveta. Akcenat je na aktivnom učenju, interakciji, konstruktivizmu u edukaciji, inkluziji, individualnom pristupu i uvođenju digitalne tehnologije u učionice.

Obrazovanje mora ići u korak sa vremenom, a sa metodama, pristupima i tehnologijom koji su sada dostupni, svi uslovi za unapređenje nastavnog sistema su ispunjeni.

Sada je red na vas. Kako biste doprineli promeni važno je da prvi iskoračite, i usavršite svoje znanje, kao i da se upoznate sa pedagoškim tendencijama 21. veka.

Prenesite svoje znanje i iskustva kolegama i pokrenite promenu. Budite primer i utičite na svoju okolinu. Profesor po profesor, škola po škola i jednoga dana možemo očekivati drugačiji, bolji obrazovni sistem.

Popunite 7-minutni test i saznajte da li je TeachingAcademy prava škola za vas, kao i to koji programi najviše odgovaraju vašem profilu.

Savremena gimnazija

Upis za 2016/17. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »