For Excellence in Teaching

Dobro došli na TeachingAcademy!

smiling-female-teacher-with-long-hair-in-front-of-chalk-board

Nastala kao specijalizovana institucija za profesionalno usavršavanje nastavničkog i profesorskog kadra, TeachingAcademy predstavlja jedinstvenu priliku za predavače kojima je potrebna ozbiljna stručna obuka kako bi dostigli najviši nivo kvalifikacija u vidu Cambridge sertifikata i diploma. Svi profesori i nastavnici koji od svog posla žele nešto više od rutinskih predavanja, dobrodošli su na prvu akademiju ovog tipa, koja i na našim prostorima okuplja lidere u obrazovanju.

Kako bi usmeravanje bilo što uspešnije, kreirani su programi fokusirani na najaktuelnije teme iz oblasti savremene edukacije i pedagogije. Na ovaj način profesori stiču znanja i veštine koje su neophodne ako zaista žele da naprave promenu na mikroplanu (u svojoj učionici) i globalno (kao deo svetske predagoške elite).

Savremen profesor je onaj koji svoj posao shvata kao misiju, i ima ambiciju da napreduje u njemu. Zbog toga su Cambridge programi koje nudi TeachingAcademy posvećeni temama kao što su bilingvalna nastava, korišćenje napredne tehnologije u učionici i liderstvo u obrazovnim ustanovama.

Ako ste spremni da steknete ugled, stvorite prilke za napredovanje ili pronalaženje novog posla u Srbiji i inostranstvu, i pružite učenicima kvalitetno obrazovanje, sve što vam je potrebno pronaći ćete na TeachingAcademy.

Savremena gimnazija

Upis za 2016/17. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »