For Excellence in Teaching

Učenje na daljinu

U bilo koje vreme, na bilo kom ITA_tabela_2mestu

Profesori i nastavnici svakodnevno održavaju časove koji zahtevaju veliku koncentraciju i ne ostavljaju mnogo slobodnog vremena.

Zato je TeachingAcademy svojim polaznicima obezbedila mogućnost učenja na daljinu, preko interneta.

Ukoliko zbog posla nemate vremena, živite van Beograda ili vam iz nekog drugog razloga nije praktično da fizički dolazite na nastavu, omogućeno vam je korišćenje DL platforme.

Ova jedinstvena platforma učiniće vaše usavršavanje pristupačnim, a vreme maksimalno iskorišćenim.

Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.

To je neophodno, pošto TeachingAcademy svojim polaznicima obezbeđuje stručna zvanja Cambridgea i radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta.

Znanje koje dobijate učeći na daljinu je visoko stručno, a diplome i sertifikati koje stičete su priznati širom sveta, uključujući Srbiju.

TeachingAcademy održava nastavu i organizuje polaganje ispita, a diplome direktno dobijate od Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridgeu.

(Saznajte više o TeachingAcademy i zašto imamo ovakva ovlašćenja)

Kako su garantovani kvalitet znanja i diplome?

Metodologija učenja na daljinu razvija se više od 150 godina. Distance Learning System koji se koristi na TeachingAcademy razvijan je više od 150 godina. Kvalitet ove platforme za učenje jedan je od razloga zbog kojih imamo najviši stepen partnerstva sa jednim od najstarijih univerziteta na svetu.

Kao rezultat, školovanjem na daljinu preko TeachingAcademy dobijate isti kvalitet veština i diploma kao da ste fizički bili prisutni na predavanjima. Diplome, sertifikati i praktične sposobnosti su podjednako priznate.

A pošto koristimo posebnu metodologiju učenja – arhitekturu saznanja, veštine dobijate brže i lakše nego da slušate uobičajena predavanja.

Evo kako: umesto da nastavu slušate i povremeno reagujete na pitanja profesora, učenjem na daljinu informacije dobijate na 3 odvojena načina – slušanjem, gledanjem i čitanjem, dok istovremeno rešavate obavezne testove i zadatke. Tako se angažujete između tri do četiri puta više nego putem tradicionalnog školovanja. Kada na to dodate punu podršku profesora u radu sa vama, postaje jasnije kako stičete realne veštine.

Zbog toga, sa jednim do dva sata dnevno možete postići ogroman napredak i unaprediti svoje časove. Naravno, školovanjem na TeachingAcademy postaćete sposobni da svoju stručnost i naplatite mnogo više nego vaše kolege koje ne mogu da se pohvale Cambridge diplomama i sertifikatima.

Kako izgleda učenje na daljinu na TeachingAcademy?

Kada odaberete učenje na daljinu na TeachingAcademy, obezbeđujemo vam e-Learning tehnologiju koju koristite za sve vreme školovanja.

Nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.

Predavanja su dostupna kombinacijom interneta i materijala koje vam fizički šaljemo poštom, ukoliko to budete želeli. Nastavu slušate, gledate, čitate. Imate video-snimke, audio-snimke, interaktivne aplikacije sa snimljenim radom ekrana računara pri upotrebi odgovarajućih programa, kontakt sa profesorima u realnom vremenu preko interneta, telefonske konsultacije ili konsultacije u učionicama TeachingAcademy.

Nastava je intenzivna. Bogata živim primerima koji su vam dostupni tako da možete reagovati, korigovati, pitati, probati. Predavanja su opipljiva, kao da ste u učionici.

Naravno, dobijate i dokumenta, udžbenike, uputstva. U trenucima kada vam se uspori internet veza ili je trenutno nepristupačna, radite offline. Materijale koristite i kao reference po završetku programa. Ova dokumentacija, zajedno sa knjigama iz naše biblioteke je sasvim dovoljna. Ne morate kupovati dodatnu literaturu da biste završili svoje školovanje.

Vaš napredak se redovno proverava

Proveru vašeg znanja vršimo nakon svakog nastavnog modula kako biste imali uvid u svoj napredak i mesta na kojima je potrebno još raditi.

Kada vam se obračunaju procenti uspešnosti, poeni i ukaže na greške koje ste napravili, lako možete da se vratite na deo predavanja koji niste najbolje savladali i pređete ga ponovo, a profesori proveravaju nivo veštine koju ste stekli, da bi znali kojim tempom da rade sa vama.

Pošto je cilj da postanete visokostručni, ovakav način treniranja je neophodan.

Imate kompletnu podršku profesora i aktivnu saradnju sa kolegama

Imate punu podršku profesora, i to ne samo tokom predavanja.

Praćenje vašeg rada od strane profesora je neophodno, pošto profesori lično ocenjuju vaš napredak i usmeravaju vaše školovanje.

Kada postavite pitanje, bez obzira na vreme, svaki profesor će vam poslati odgovor za 24 sata ili manje. Kada su otvorene redovne konsultacije, sa predavačima komunicirate u realnom vremenu kao da sede pored vas, u istoj prostoriji.

Postoje i predavanja sa grupnim chat sesijama. Recimo, na različitim kursevima koristimo sesije za razmenu ideja i Brainstorming.

Naravno, možete još aktivnije učestvovati u radu sa profesorima i kolegama redovnim postavljanjem pitanja, četom… Sve ove aktivnosti su već ugrađene u Distance Learning System, tako da su vam dostupne klikom miša.

Kao što vidite, nema razloga da zbog malo slobodnog vremena ili velikog fonda časova odustanete od svog profesionalnog razvoja. Koristite DL platformu TeachingAcademy i napredujte svojim tempom.

Savremena gimnazija

Upis za 2016/17. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »