For Excellence in Teaching

Održani seminari

Datum održavanja seminara: 22.4.2017.
Mesto održavanja seminara: prostorije TeachingAcademy, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun).
Institut za moderno obrazovanje i TeachingAcademy organizovaće 22. aprila obuku za veroučitelje, koja će im omogućiti da se upoznaju sa svim prednostima upotrebe modernih tehnologija u obrazovanju i unapređivanja časova veronauke pomoću njih.
Datum održavanja seminara: 9.4.2017.
Mesto održavanja seminara: prostorije TeachingAcademy, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun).
Broj osvojenih bodova: 8
Seminar pod nazivom „Projektno orijentisana nastava matematike” održaće se u nedelju, 9. marta, u prostorijama TeachingAcademy, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun). Jednodnevni seminar namenjen je svim nastavnicima razredne nastave, kao i svm nastavnicima matematike u osnovnim i srednjim školama. Osim korisnih znanja, ovaj seminar će vam doneti i 8 bodova za obavezno stručno usavršavanje.
Datum održavanja seminara: 1.4 i 2.4.2017.
Mesto održavanja seminara: Prostorije TeachingAcademy, na trećem spratu Beograđanke (ulaz iz Kralja Milana).
Broj osvojenih bodova: 16
Seminar „IDEAL – interkulturalno učenje kroz dramu” je namenski razvijen nacionalni program kako bi se kod učenika razvila tolerancija, prihvatanje i uvažavanje drugih i drugačijih vršnjaka u školi i šire. Ova originalna metodologija osmišljena je 2012. godine na osnovu istraživanja potreba za programima usavršavanja nastavnika u Srbiji.
Datum održavanja obuke: 11.3.2017.
Mesto održavanja seminara: prostorije TeachingAcademy, na trećem spratu Beograđanke (ulaz iz Kralja Milana).
TeachingAcademy organizuje internu obuku pod nazivom „Korporativna kultura – poslovni bonton” za sve profesore Savremene gimnazije, International School Savremene i ITHS-a. Bonton predstavlja kodeks ponašanja kojeg bi trebalo svi da se pridržavamo. Pravila bontona uče nas kako da se ophodimo, komuniciramo i gestikuliramo u svakoj situaciji, dok će se ova interna obuka baviti isključivo ponašanjem u poslovnom okruženju.
Datum održavanja seminara: 4.3.2017.
Mesto održavanja seminara: TeachingAcademy, treći sprat Beograđanke.
Broj osvojenih bodova: 8
Zbog velikog interesovanja, seminar „Komunikacijska kompetentnost nastavnika” orgnizuje se u dodatnom terminu. Ne propustite ovu priliku da se prijavite među prvima i obezbedite svoje mesto. Na akreditovanom seminaru „Komunikacijska kompetentnost nstavnika”, koji TeachingAcademy organizuje u saradnji sa Institutom za pedagoška istraživanja, unapredićete svoje veštine verbalne i neverbalne komunikacije sa učenicima, roditeljima i kolegama kako biste postali asertivni i uspostavili skladne poslovne odnose.
 
Datum održavanja seminara: 28.1.2017.
Mesto održavanja seminara: TeachingAcademy, Šumatovačka 45, Beograd.
Broj osvojenih bodova: 8
Dobra komunkacija je preduslov za uspešno učenje, podučavanje i saradnju. Na ovom akreditovanom seminaru, koji TeachingAcademy organizuje u saradnji sa Institutom za pedagoška istraživanja, unapredićete svoje veštine verbalne i neverbalne komunikacije sa učenicima, roditeljima i kolegama, kako biste postali asertivni i uspostavili skladne poslovne odnose. Uskoro više informacija.
Datum održavanja seminara: 17. - 18.12.2016.
Mesto održavanja seminara: TeachingAcademy, Šumatovačka 45, Beograd.
Broj osvojenih bodova: 16
Ovaj seminar pruža vam mogućnost da ovladate sposobnostima vođenja dramskih aktivnosti u školi, kao i da kreirate kvalitetne školske predstave. Postanite jedan od omiljenih nastavnika koji motiviše svoje učenike da se kreativno izražavaju, stvaraju i predstavljaju svoj rad publici.
Datum održavanja seminara: 10. - 11.9.2016.
Mesto održavanja seminara: TeachingAcademy, Šumatovačka 45, Beograd.
Broj osvojenih bodova: 16
Kreativna drama je metod pedagoškog rada sa učenicima koji je baziran na njihovom iskustvu i onome što ih zanima. Uz njegovu primenu, svojim učenicima ćete moći da približite gradivo na najneposredniji način i da im prenesete ne samo znanja i veštine, već i životne vrednosti.
Savremena gimnazija

Upis za 2016/17. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »